Uygulama içinden anında silme
SUBSCR. uygulamasında Ayarlar → Plan ve Veri → Tüm verileri sil yolunu izleyin. Onaylama ekranına SİL yazıp işlemi tamamladığınızda cihazdaki kayıtlar, sunucu tarafındaki e-posta bağlantıları, bildirim cihaz kayıtları ve finansal kayıtlar kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Bağlı e-posta adresinizden support@subscr.org adresine “SUBSCR Veri Silme Talebi” konu satırıyla mesaj gönderin. Güvenlik için yalnızca silinmesini istediğiniz SUBSCR. verisiyle ilişkili e-posta hesabından gelen talepleri işleme alırız. Talebin size ait olduğunu doğrulamak için ek bilgi isteyebiliriz.
Neler silinir?
- Bağlı e-posta hesabı bağlantıları ve sunucu tarafındaki erişim belirteçleri
- İçe aktarılan veya e-postadan oluşturulan finansal kayıtlar
- Abonelikler, bütçe tercihleri, bildirim tercihleri ve cihaz bildirim kayıtları
- İlgili kullanıcı kimliğiyle ilişkilendirilmiş sunucu tarafı verileri
Google hesabı iznini ayrıca kaldırma
Gmail erişimini ayrıca iptal etmek isterseniz Google Hesabı izinleri sayfasından SUBSCR. erişimini kaldırabilirsiniz. Bu işlem Google tarafındaki yetkiyi kaldırır; uygulama verileriniz için yukarıdaki silme akışını da kullanın.
Yedek veya yasal saklama
Silme talebinden sonra veriler aktif uygulama ve sunucu kayıtlarından kaldırılır. Güvenlik, hata ayıklama veya yasal yükümlülükler için zorunlu sınırlı teknik kayıtlar, gerekli sürenin sonunda silinir veya anonimleştirilir.
Gizlilik Politikası · Kullanım Koşulları · Destekle iletişime geçin